BIBLIOTECA ON-LINE. Cărţile lui Artur Silvestri. Cărţi despre Artur Silvestri.

~MOD DE UTILIZARE

Acest serviciu (inclusiv volumele) este GRATUIT. Volumele sunt disponibile în format PDF şi se pot citi şi descărca fără nici o plată din “rafturile” imaginare ale acestei Biblioteci.

Cum se procedează ? Pentru a vizualiza cărţile în format electronic stocate în această bibliotecă, trebuie să dispuneţi de softul ADOBE ACROBAT READER – un program care permite accesarea fişierelor în formatul PDF (”Portable Document Format”). În cazul în care nu rulaţi deja un asemenea program, el poate fi descărcat gratuit de la următoarea adresă, instalarea acestuia fiind extrem de simplă:
http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
Alegeţi autorul şi cartea preferată din lista aflată în partea dreaptă a acestui câmp. Autorii sunt organizaţi în ordine alfabetică, după prenume. Cărţile se găsesc în căsuţa care indică numele autorului şi titlul lucrării. Accesul poate fi obţinut prin poziţionarea cursorului pe căsuţa aleasă unde daţi un simplu click stânga. Pentru a
vizualiza volumele, apăsaţi pe fişierele care indică “COPERTA-titlul cărţii” sau “TEXT-titlul cărţii”, acolo unde scrie “apasă aici pentru descărcare”. Aşadar, apăsaţi pe linia albastră şi veţi observa că rezultă o nouă fereastră pe ecranul Dvs. unde va apărea cartea selectată. Cartea preferată poate fi salvată în computerul Dumneavoastră: rămâneţi activ(ă) în documentul expus, mergeţi în meniul superior la secţiunea “File” şi selectaţi opţiunea “Save Page As“. Lectura plăcută !

Pentru că şi acest serviciu este un proiect experimental şi este posibil să întâmpinaţi unele dificultăţi, vă rugăm ca, în situaţia în care întâlniţi disfuncţiuni sau nu reusiţi să realizaţi operaţiunile indicate, să ne semnalaţi problemele cu care vă confruntaţi scriind la adresa arp.contact@gmail.com
Constatările Dvs. ne vor fi de folos în ideea de a îmbunătăţi serviciile noastre .Vă rugăm să nu uitaţi că absolut toate serviciile ARP (editare, donaţii diverse în toată lumea, organizări de reuniuni, co-editări de publicaţii, promoţii diverse pentru reviste, cărţi şi autori, dotări de biblioteci, etc.) sunt finanţate din fonduri private, se efectuează numai prin voluntariat iar solidaritatea manifestată de beneficiarii acestor servicii a fost pînă astăzi, în majoritatea situaţiilor, foarte puţin semnificativă.

Reclame
TrackBack URI

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.